Medicina General

Consulta general: Dermatologia, Gastroenterologia, Cardiologia, Oftalmologia, etc ...
Assessorament individualitzat per a la cura del teu animal.
Servei integral des del naixement del teu cadell.
Assessorament especial en animals geriàtrics (a partir de 7 anys): Volem avançar-nos als problemes que puguin aparèixer en el teu animal més gran perquè envelleixi feliç.
Medicina preventiva: Vacunes i desparasitacions.
Implantació i tramitacions de microxips i passaports.
Assessorament dietètic-nutricional.
Tràmits per viatjar amb mascotes.
Consulta especialitzada en gats: Sabem que no són gossos petits !, per això els tractem de manera diferent, com gats.

Diagnòstic per imatge

Radiologia digital. Disposem d'un avançat equip de radiologia digital que ens permet obtenir imatges d'una qualitat molt més alta que les imatges tradicionals en qüestió de segons.
Ecografia: abdominal, toràcica i ecocardiografia. L'ecografia és un mètode fonamental per complementar els diagnòstics mèdics. És una tècnica no invasiva, indolora que ens permet ràpidament obtenir informació mitjançant ones sonores d'alta freqüència (ultrasons) que es transformen en imatges.

Laboratori

Comptem amb laboratori propi per a la realització d'analítiques sanguínies (hemograma i bioquímica sanguínia), anàlisi coprológico, urianàlisi, microscòpia òptica per a la realització de citologies ... que ens permet aproximar-nos a la diagnosi o seguir l'evolució de l'pacient d'una manera ràpida i precís, en la mateixa visita.
Per certes proves més específiques (antibiogrames, bioquímica especial, estudis anatomopatològics, serologies, test d'al·lèrgies ...) treballem amb laboratoris externs especialitzats i en 1-2 dies obtenim els resultats.

Cirurgies

La cirurgia és, en moltes ocasions, la solució única i definitiva per a alguns dels problemes que es presenten a la consulta veterinària. La nostra clínica està preparada per a la realització de cirurgia de teixits tous i monitorització anestèsica d'intervencions rutinàries, programades amb antelació, com pot ser l'esterilització o tumors de mama, així com altres de caràcter urgent com, per exemple, la dilatació / torsió gàstrica, cesària o piòmetra.

Hospitalització de dia

Oferim un espai tranquil i controlat per a aquelles mascotes que necessitin tractaments intensius, sueroteràpia i cures post-quirúrgics.

Visites a domicili

Oferim un servei d'atenció a domicili (consultes, vacunes, microxip, revisions, extracció de sang ...), limitant l'estrès provocat pel desplaçament a centre veterinari del teu gos o gat i oferint-major comoditat.
Recomanem aquest servei per a famílies nombroses i animals de grans dimensions amb dificultat de transport.
* En situacions d'urgència, recomanem fer la consulta a la nostra clínica per la facilitat d'ús d'instal·lacions per al diagnòstic adequat de la seva mascota.

Urgències

Les malalties o accidents no entenen d'horaris. Podeu localitzar-nos trucant a l'648.614.287

Botiga

A la nostra clínica trobaràs una gran varietat de productes per als teus animals; pinsos, alimentació d'acompanyament en patologies, menjar humit, snacks, llet per cadells, antiparasitaris, pipetes, productes d'higiene i molt més.

Veterinaris especialistes externs

Comptem amb la col·laboració en el nostre propi centre, per a aquells casos que ho requereixin, dels millors especialistes veterinaris (Oftalmologia, Ecocardiografia, Fisioteràpia ...) oferint així un servei més complets als nostres pacients.